Cursus EPA adviseur woningen (EPA-W)

Volg de 3-daagse cursus EPA adviseur (EPA-W) van Kader voor het verstrekken van de Energie-Index of het Energielabel woningen. Deze cursus EPA adviseur bereidt u voor op het Cito EPA examen, waarna u zelfstandig de Energie-Index woningen kunt verstrekken. Cursisten beoordelen deze cursus gemiddeld met een 8+ en de cursus EPA adviseur woningen (EPA-W) is continu up-to-date aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Graag attenderen wij u erop dat er in het 2019-2020 veel staat te veranderen binnen de wereld van de gebouwde omgeving en het bepalen van energieprestatie hiervan. Lees hiervoor het artikel over “NTA8800 – veel blijft gelijk maar alles wordt anders” en houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Resultaat cursus EPA adviseur woningen

Na het volgen van de cursus EPA adviseur woningen bent u voorbereid op het landelijk EPA-W examen. Als EPA adviseur bent u in staat zelfstandig de Energie-Index op te stellen. Ook bent u voorbereid om opgenomen te worden als erkend deskundige voor het vereenvoudigd Energielabel woningen.

Indien u naast de EPA-W opleiding nog extra voorbereiding wenst of indien u bijvoorbeeld nog een onderdeel moet herkansen, dan is de 1-daagse EPA-W examentraining erg geschikt.

Waarom EPA-opleidingen?

  • Toegang tot een online leeromgeving voor informatie en materiaal;
  • Altijd up-to-date;
  • Jarenlange ervaring met EPA opleidingen;
  • Voldoende tijd voor vragen;
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten.

BRL 9500 eisen

Naast het behalen van het ‘bewijs van vakbekwaamheid’ (diploma) tot EPA adviseur woningen mag uw organisatie de Energie-Index alleen toekennen als uw organisatie ook gecertificeerd is volgens BRL 9500 of aangesloten is bij een BRL 9500 gecertificeerde partij. Kader ondersteunt u bij BRL 9500 certificering of kan u in contact brengen met een BRL 9500 gecertificeerd bedrijf.

Wilt u uitgebreide informatie?

Download direct de brochure voor uitgebreide informatie over onder andere de bijkomende kosten, het profiel en de inhoud van alle EPA opleidingen en de BRL 9500. laat u overtuigen van onze meerwaarde en investeer in uw carrièremogelijkheden!

EPA energieopleidingen
Algemene informatie