Bastiaan Geist

Bastiaan Geist studeerde werktuigbouwkunde (MTS) en automatisering (HTS) en ging in 1998 in dienst bij meet- en regelbedrijf Aero-Dynamiek in Nijkerk. In deze functie verrichtte hij de eindcontrole op de door installateurs opgeleverde installaties en gaf hij technische adviezen om installaties optimaal te laten functioneren. Hij was verantwoordelijk voor toonaangevende projecten, zoals de totale HVAC-installatie van Schiphol, het Universitair Medisch Centrum Groningen, ASML en het hoofdkantoor van Shell in Amsterdam.

In 2002 stapte Geist over naar installateur Burgers-Ergon, tegenwoordig onderdeel van Heijmans. Hier was hij werkzaam als (coördinerend) inregeltechnicus, waarna hij zijn specialisatie vond als (coördinerend) inbedrijfsteller. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het correct opleveren van de installatie, conform de gewenste specificaties.

In 2008 keerde Geist terug naar Aero-Dynamiek, waar hij in de functie van Regio Manager verantwoordelijk was voor de vestigingsresultaten in twee regio’s. Beide vestigingen vielen zowel op management-, organisatorisch, technisch en financieel vlak onder zijn bewind.

Sinds mei 2015 werkt Geist bij Enodes als projectleider. Enodes is onafhankelijk specialist op het gebied van energiemanagement en binnenklimaat en voert energiebesparingsonderzoeken uit, brengt energiestromen in kaart (energiemonitoring) en beoordeelt klimaatinstallaties op prestaties in relatie tot energieverbruik. Enodes adviseert opdrachtgevers bij het realiseren van een efficiënte energiehuishouding en begeleidt opdrachtgevers in de uitvoering van installatiewerkzaamheden.

Voor EnergieOpleidingen verzorgt Bastiaan Geist twee cursussen:

Bastiaan Geist
Staff Information
Stay in Touch

Courses Taught